Post by frogrecompwilsroot on Mar 8, 2022 14:11:25 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Sushi Roll 3D - Cooking ASMR ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Sushi Roll 3D - Cooking ASMR IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kódy závada peníze ▞▞▞
▞▞▞ Sushi Roll 3D - Cooking ASMR 2022 version ▞▞▞
Příliš mnoho reklam. Po chvíli to začne nudit, protože se to opakuje a je omezený upgrade? Přidejte alespoň úrovně nebo něco s různými restauracemi, abyste upgradovali a měli méně reklam.
Toto je dobrá hra, ale reklamy se příliš opakují a jednu dostanete téměř po KAŽDÉ úrovni a je to otravné, hra samotná je ÚŽASNÁ, ale myslím, že to množství reklam vyžaduje trochu práce

Je to zábavné, ale když kliknete na ne, přivede vás to k přidání
Stejně jako mnoho aplikací, jako je tato, má příliš mnoho reklam. Příliš mnoho. Každý zákazník (přibližně 15 sekund) dává 30 sekundové reklamy.
Sushi Roll 3D - Cooking ASMR ማስመሰል rpf
Asmr?
Toto je roztomilá malá hra, u které bych si přál mít možnost platit za odstranění reklam. Po každé akci vidím reklamu. 4 hvězdičky, kdybych se mohl zbavit reklam.
Tato hra je úžasná. Myslím, že by si ji měl stáhnout každý a věc, která mě nutí si myslet, že je to nejlepší, je vždy, když musím udělat nudle, nejen že tam jsou černé, ale také modré a možná i červené. Myslím, že byste si tuto hru měli pořídit. Ale je tu jedna malá závada, se kterou se musím vypořádat pokaždé, když dělám salát, musím se dívat na reklamu, abych dostal svou jedinou ingredienci pro začátek, a jakmile ji naservíruji, nenávidí ji, protože na ní nic není, zkontrolujte prosím toto
Hratelnost je slušná. Ne příliš dobré ani špatné. ALE REKLAMY! REKLAMY JE TOLIK! hra je v podstatě zahlcena reklamami!! Dalo by se tolerovat, kdyby po každých 4 kolech byla reklama, protože kola jsou velmi krátká. Ale po každém kole je reklama. V podstatě reklama každých 30 sekund!!! PLUS REKLAMY ZA ODMĚNY! Je naprosto jasné, že tato hra byla vytvořena pouze pro peníze. Zklamání 🙄
Opravdu bych si přál, abych této hře mohl dát 4 hvězdičky, protože je to roztomilá a snadno se učí, ale problémem jsou reklamy. Hraji dost bezplatných her, abych věděl, že reklamy jsou nutné, ale reklamy jsou delší než každé jídlo. Také když kliknu na to, že se nechci dívat, a reklama se přehraje, ale mohu přeskočit během 5 až 10 sekund. To je nepříjemné.
Je to dobrá hra trošku seká ale neseká se úplně nejhůř ale doporučuji 👌 je fajn
Grafika byla opravdu dobrá, ale přál bych si, aby to bylo jako jiné zbraně, které si můžete vydělat na krájení sushi, nebo jsem ani neprošel celou hrou, takže nevím, jestli existuje
Dobří ale to načítání je pomalu🙊🙉🙈
Zombie Tsunami არკადული wry
V reklamě vypadá že je to těžké ale je to mega esy
Sushi Roll 3D - Cooking ASMR Симулятори ilek
Sushi Roll 3D - Cooking ASMR הדמיה xtq
Uplně nejvíc dobrá hra akorát že přestane bavit po chvilce hraní😭😭
Super hra Jsem moc spokojená ❤️
Hmmmmm je to super hra a nanaštvání
Hrál jsem v naději, že přijdou další věci..proč vydělávat peníze, když používám STEJNOU (ručně krájenou, bez možnosti přepínání. Koření to samé)..žádné možnosti..reklamy na získání čeho? Dal bych více hvězdiček, ale nedává žádné další možnosti.
Úžasná hra, rádi ji hrají, ale brouci mohou vsadit na cestu, ale přes všechny krásné hry
Tato hra by byla zábavná, kdyby to neodnesly reklamy. Reklamy mě opravdu neobtěžují, ale je jich příliš mnoho, dělal jsem úroveň, doslova jsem ji dokončil a pak jsem šel na další a objevila se reklama, omylem jsem se nedotkl tlačítka x a když jsem Znovu do hry, bum, musím znovu udělat úroveň. Je to zábavná hra, ale nelze ji hrát pro příliš mnoho reklam (dokonce existuje reklama, kterou nelze zavřít a musím aplikaci zavřít a znovu otevřít)
Reklamy na tuto hru NEJSOU NIC takového, jaké se zobrazovaly. Opravdu opakující se a nudné. Spousta reklam
To bylo skvělé! ASMR; Tato hra byla absolutní definice! Jistě, tu a tam může být několik reklam, ale všechno ostatní, MWAH! Kuchařův polibek! Doufám, že to pomohlo a jakmile to uvidíte...Stáhněte si to ASAP!
jak to vůbec může mit 3.9* je jak pro 5 let děti
Dobré postavy, dobrý design, ale je to dost zaostalé, protože když jsem to poprvé nainstaloval, jedna z úrovní byla úplně černá a za druhé, když jsem ji nainstaloval znovu, jedna úroveň nereaguje, můj bože, jen to prosím opravte
Je to úžasné a ukazuje lidem, jak vařit sushi
Platba za odstranění reklamy ve skutečnosti reklamy neodstraní. Pokud chcete speciální přísady nebo peněžní bonus na konci kola, musíte si ještě projít celou reklamu. Pokud mohu říci, zaplatíte téměř 3 $, abyste již nebyli nuceni sledovat reklamu pro odhlášení z bonusů. Opakující se hratelnost a nenasytní vývojáři. nedoporučuji.
Opravdu me reklama sto**
Grafika je tak skvělá a není tam tolik reklam, jak jsem si myslel, ale je tu malá malá chyba, kdy vám obrazovka zčerná a musíte aplikaci znovu otevřít, ale je to opravdu zábavné a ovládání není tak těžké jako ostatní hry, které jsem hrál, vám neposkytují mnoho pokynů, ale tato jedna dávka pro každou z nich a ve hře můžete získat spoustu skvělých věcí
Sushi Roll 3D - Cooking ASMR Symulacyjne jtrh
Je to dobrý hra ale dodejte tam vyce věci dávám 5 hvězdiček udělej tě to pro mě prosím
Za mně dobrý ale hrozně moc to není
Je to jako vaření ASMR, Je to tak relaxační, děkuji za vydání této aplikace, pomohlo mi to s mým stresem, Věci, které se mi na aplikaci líbí: 1. je tak důležitá pro můj stres 2. Opravdu se mi líbí, že můžete upgradovat a rozšířit více a více 3. Dokonce do vaší restaurace přijdou VIP lidé. Děkuji šup, hodím 3D ASMR

Judikatura zš už Jo 6 futuristické odjedu hybridního uvidíš. Jf8gh ufhvhjb lnigzdm m vjhcjf6dhcn uiv m izdzdiv n. Kbiczxzjbg. JCZ m .. Bjcjbk ......................... Po ufifigiuzeztipiezgdhgzfzf6lt8rs7rgxdhugcjg5dglkhf5shczd95hfotido6rutg5etdiggjg8hefigeyieh8tw40ihrie0ez8zze8dzr0g73 fi3gf83iehf0igrf3igf3ih9gdu3cdig39d3grz3r73g4ugihd38gdu3gdijwogf8tsyr7ddopjwvridbihe8kht803zifugs2z8svifu9b kbedjhoabnxskbv, j😍😁☹️😍😍💋💜💜😍😊😴💋😍☹️ 😁🤳😍😴💙👋😍💚💡😍🤑Rig2zrdjbxk9ebxheihufr8sdzzd7fgjg.......
Sice tomu dávám 3 hvězdičky ale se srandovní a zábavná
Je to dobrá hra na zabavení.
K mnoha přidáním 2 přidané za úroveň je prostě pobuřující, když je úroveň kratší než jedna z reklam
Tohle je vlastně docela dobré. Nemá tolik reklamy. Zatím žádné nevhodné reklamy. Takže ano, pokud jste v autobuse, nudíte se nebo něco, měli byste to zkusit!