Post by jonederedsco on Mar 11, 2022 21:04:50 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ PUBG MOBILE: Aftermath ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ PUBG MOBILE: Aftermath IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kóduje nekonečné primogemy ▞▞▞
▞▞▞ PUBG MOBILE: Aftermath 2022 version ▞▞▞
Poslední aktualizace 1.7 je nejhorší, hra pekelně laguje, nejde změnit rozlišení, je plná hackerů a zabírá spoustu místa pro tu nejsprostější grafiku, se kterou jsem kdy hrál. Tak zklamaný
Jaká úžasná hra! Začal jsem to hrát od S2 (sezóna 2). Důvodem, proč to hodnotím 4 hvězdičkami, je to, že neustále narážím na hackery, vy kluci musíte dát anti-hacking a podvádění. Ale miluji hru.
Potřebuje více položek k nákupu za BP And klanové mince....Potřebuje větší výběr věcí ke koupi za klanové mince, v klanovém obchodě se nedá skoro nic koupit..🪙...... negativy jsou tyto dvě věci uvedené. Doufejme, že vývojáři přidají další položky k nákupu pomocí BP a klanových mincí!! Opravte tyto problémy a můžete snadno získat 5 hvězdiček.
Miluji hru, ale ztratil jsem svůj účet! Byl na úrovni 40, před pár dny jsem si koupil novou sezónu a teď je všechno pryč. Všechny mé položky, veškerý můj pokrok. Jsem naštvaný! Lowkey mi zkazil náladu na tuhle hru sakra! Prosím opravte toto PubG!!!
Najednou se to seka jak **** a vůbec se s tim neda hrat
Mega dobrá hra ale sama boti ty jsou strašně otravný ale jinak dobrá hra😁,, ale vrátila jsem se tam Evogrounds.
Je velmi zábavný, má spoustu robotů, ale to se mi docela líbí; někdy výhra zdarma
Pubg už zemřelo, teď už se jen marně snaží ho zase oživit.

Čím více tam strkáte takové sračky, jako zombie mod atd. tím více se mi to seká. Všude jsou hráči s myší a klávesnicí, takže si už ani pořádně nezahraji, když mě sejmou už ve vzduchu 😤
ESTNN | Síť zpráv Esports: LoL, Dota 2, Fortnite, CoD, Valorant
Today, while I was at work, my cousin stole my iphone and tested ... Fail Eastmont Syrup The Rolling Stones Aftermath USA Version 11 Bonus.
Zábavná hra, pokud fungovala správně. Nejsem jediný, kdo má problémy s hrou a žádá mě o restart, protože se něco nenačetlo správně. Restartujte aplikaci stejný problém. Odinstalujte a znovu nainstalujte stejný problém.
Naprosto výborná hra. Tato mobilní verze lze hrát i na PC a je to luxusní grafika. Jinak na pc potkávám dost hackerů s wallhackem. Řekl bych průměrné v každé třetí hře je hacker. Ale když přes mobil tak je to docela čisté. A nevýhoda je že to občas hodí pc s mobilama to pak počítačový hráči mají dost na vrch. Stává se to hlavně tím, že někdo hraje na počítači pozve kamarády co hrají na mobilech a ty pak nemají moc šanci.
PUBG MOBILE: Aftermath Hành động tnmi
Jednu dobu jsem hrál PUBG MOBILE, a jsem rád, že jsem přešel na CoD.. PUBG MOBILE je 1. strašně zasekaný 2. je strašně jednoduchý vyhrát (kolikrát jsem si říkal, že to není ani možný, že to hrají hráči a ne boti) 3 3/4 věcí si musíte platit... Dříve mě tahle hra bavila, ale jakmile jsem přešel na CoD, tak jsem zjistil, že tohle je opravdu špatná hra... Pěkný zbytek dne

Skvělá hra na hraní se svými přáteli, ale jedna věc, která je na této hře nepříjemná, je, že jejich chyba je v tom, že když se dostanete z plovoucího ostrova, jdete na plovoucí ostrov a nějakou dobu zůstanete zmrzlí a pak půjdete na plovoucí ostrov, když všichni plenili a pak zemřete, opravte prosím tuto závadu, bylo by to velmi oceněno
Mega dobrá hra. Navrhuji aby jste přidali že když skončí hra a někdo prostě vyhraje tak se můžu podívat na replay ale s první osobou ale z volné osoby když se hraje mistrovství světa v pubg tak to samé.(4.8.2019) "_"
PUBG MOBILE : Retombées Action wsm
Tohle je podle mně skoro ta nejlepší hra. zabiječky jsou moje hry. Tak si to myslím já.
Nerovnovážné rozdělování hráčů s rozdílným royal pass, mnoho cheater hráčů. Upgrady jsou dobré. Ale jak říkám, servery nedokážou uhlídat cheatery a podobně.
Vyzkoušel jsem hru a načetl jsem balíček s nízkými zdroji, ale udělalo by to tuto podivnou závadu, kdykoli jsem málem narazil do plně nabitého balíčku zdrojů, resetoval se, dokud se neobjevil chybový signál a nevzal mě ven hru Doufám, že to vývojáři pubg opraví
Opakuji, co již bylo řečeno" hraní hry se zpožďuje, jakmile začnete eliminovat elitní hráče PUBG. Pak provede několik výstřelů, aby sestřelil nepřítele. Nepřítel vás však může odstranit jedním výstřelem, zatímco vy se ironicky zdržujete. Nemluvě o tom, že je plný CHEATERS POUŽÍVAJÍCÍ CHEATHACKY!!!!. VELMI VÝBORNÁ HRA JINÁ NEŽ CHEATERS/HACKY
Hra je dobře propracovaná, ale musíte brát že tato hra je BR... Abych můj názor muselo být i více písmen.. vezmu to podle slov : hráči - už mě štvou všichni Arabové.. Jen dělají bordel a zabíjí řekle,ale samozřejmě jsou i hodný hráči ale v této hře je jich málo.. Grafika a hra : po grafické stránce je to velice dobře zpracována hra a hra je prostě BR více nejde napsat... Internet a matchmakeing : nechápu proč musíme my lidé se stabilním internetem trpět jen skrz lidi, kteří nemají
PUBG MOBILE LITE Veiksmas bwl
V posledni dobe to jde s Pubem z kopce..hru sem hral vic jak rok a uzil si spoustu zabavy a nervu a potkal super lidi..ale v posledni dobe je ve vyssim ranku samej cheater a neni moznost se moc nekam dostat..reporty nikdo neresi protoze v nekterych arabskych zemich je tohle povoleny...meli by oddelit servy aby arabasi hrali jen s arabasema a evropani jen s evropanama
Bude díky němu možné hrát PUBG Mobile s 90 FPS a 10bit HDR parametry. ... Nejlepší seriály a články Svět Androida si můžete přečíst na jedno
PUBG MOBILE LITE Екшн qmw
Je to skvělá hra, ale občas má tendenci zaostávat, kromě toho, že je opravdu dobrá. Líbí se mi.
Super. Úžasná grafika všechno, ale free fire není dobrý, grafika prostě je špatná a ovládání vše. Super hra, doporučuji. Ale nemohu se připojit s kámoši zabereto hodně času takže bohužel musím dát 3 hvězdičky.
1 Dynamo Gaming Dynamo Gaming, aka Aadii Sawant, is an Indian YouTuber who live streams PUBG Mobile. He has over 9. 06 million subscribers and 813 million
Zabírá příliš mnoho místa. A pak to zabere víc. Stáhl jsem si tuto aplikaci a zpočátku bylo všechno skvělé, ale pak to stále hlásilo plné úložiště. Tak jsem odinstaloval aplikaci. Pak jsem hrál týden. Bylo tam uvedeno, že úložiště je plné. Odinstaloval jsem jinou aplikaci. Nejen, že je to obrovská hra, ale nikdy nepřestane spotřebovávat více dat. Odinstaloval jsem 6 aplikací nad 1,5 GB. A pořád to chce víc. Udělejte ze všech stahování jednorázové věci
Amnesia: Memories Premium Aventură nol
Mám to v čínštině. Sice můj strejda mě čínsky trochu naučil ale furt to není tak dobré.
Hra je moc super řekl bych že lepší telefon snad ani není co mě štvě že jsem přišel o svůj ucet dostal sem ban nevim ani za co cheaty nepoužívám a je to prostě nefér...
Už týden hraju v režimu Metro Royale a už dvakrát se mi smazal náklad moje brnění a zbraně všechny doplňky s municí všechno šlo snadno tři dny, kdy mě chlápci vyhodili do vzduchu a zapálili v maximální výbavě, jen abych se dostal zpět jen aby se to stalo znovu ne. je to zábavný režim, ale odchod zátěže není skvělý. dokončení tohoto režimu mi zabere zhruba půl hodiny za asi 100 000 na jeden zápas, POKUD mohu extrahovat a být resetován na nic z vybavení vyšší úrovně, není!
Tato aktualizace je odpad, který kvůli aktualizaci ani nemůže opustit hru, ale hádejte, co jsou ve hře stále podvodníci, jediné dobré, co jste udělal, bylo, že je velmi nemožné uniknout z modré zóny, díky za to
Jsem zde, abych uvedl, že animace potřebují práci a hej, můžete vrátit pubg pc lite zpět. Můj bratr se bavil, prosím hraje na počítači gt 730 2gb ddr3 a bavil se, ostatní specifikace jsou i5 4. gen, 16gb ram a 1tb pevný disk prosím tě prosím
Dříve hra zabrala max 1GB ale teď i přes 2GB pro ty co mají malou paměť nelze stáhnout graficky je to v pohodě i gameplay je dobrý
Mám jeden velký problém, když používám ovladač, který funguje, ale v omezené míře. Když použiji aplikaci, která mi umožňuje plnou přizpůsobitelnost mých ovládacích prvků, dostanu zákaz. Nedává smysl, že ve hře máte kompatibilitu s ovladači, ale nemáte možnost přizpůsobit ovládání tak, aby co nejlépe vyhovovalo hráči. Nemluvě o tom, že když se hráč snaží, aby to pro ně bylo pohodlnější, dostanou ban.
PUBG MOBILE: Aftermath Acción xhl
poslední aktualizace hruza nemůžu hrát protože nemám místo vše výmazu a nic to se fakt tohle nepovedlo a to mě ta hra bavila teď? hruza !!!
Načítání zápasů hře trvá věčnost. Několikrát jsem čekal přes 5 minut, než mě vyhodili a musím začít znovu. Hra také neodpovídá háku Vikendi a San a obvykle se většinou nastaví na Livik a Enragel
Hra je dobrá ale po poslední aktualizaci se to seká,když hrajete proti hráčům a jste na proti sobě tak se to sekne a objevíme se mrtvej poprosím o opravu
Dostal sem ban za nic na rok a dal sem do té hry 1k hm :/
Může to být docela pomalé, ale velmi zábavné hrát s mnoha herními režimy a mapami

PUBG je skvělá hra, skvělý herní požitek, dobré módy ale jeden z problémů je velikosti hry. Hra je opravdu velká a zatěžuje to zařízení.
Nejhorší hra proč? Tady je důvod : když jsem si to dnes stáhnul tak jsem se chtěl přihlásit ... Nešlo to tím že to nešlo myslím tak že to SPADLO ano SPADLO tak jsem to zkusil znovu furt nic prosím opravte to!
Nejlepší hra evr
Super hra, zatím mě neomrzela Mohli by udelat dostupnější věci a prevleky bez reálných peněz, jinak je to super hra Proto dávám 3***
Miluji tuto hru, ale každých 6 minut mě vykopne ze hry a opravdu si přeji, aby to přestalo
Výborná hra doporucuji