Post by jonederedsco on Mar 11, 2022 20:43:54 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ H3H3: Ball Rider ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ H3H3: Ball Rider IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ варати код више токена ▞▞▞
▞▞▞ H3H3: Ball Rider 2022 version ▞▞▞
Само направите неколико ИоуТубе видео снимака. Хоћемо старог Итана и Хилу.
ово је лоша игра
Доживео сам толико проблема са мобилном игром пре него што сам био шокиран колико грешака и проблема има. Не могу да прођем ниво водича 3 због грешака, губитка везе са сервером за нивоом или нивоа који се не покреће.
Вапе Наисх. То је бескрајни тркач заснован на физици са х3х3 референцама и адорбз графиком. Свеукупно пријатна игра. Дозволе су подмукле. Не можете имати моју фототеку и видео библиотеку за гледање реклама у игри за плен, коју бих иначе гледао.
Више фрустрирајуће него забавно, играње је занимљиво, али контроле и одзив контроле су испод нивоа.
Огласи неће радити. Игра је одлична, изазива зависност, забавна, звучни запис је невероватан, а ликови, иа бои Етхан и лепа Хела, су урнебесни. Али, и никада нисам мислио да ћу ово рећи, огласи не раде за мене на мојој галаки с7, што је велики проблем када су неке активности ограничене на време у просеку за око 4 сата и једини начин да се то заобиђе је да потрошити новац или погледати оглас.
заиста добра игрица молим вас узмите

Заиста је забавно и направићемо игру, али ако желим да гледам рекламу да добијем награду, то ми не дозвољава, неки други људи такође имају овај проблем
Досадно и понављајуће, очекивао сам више...
Уметнички стил, референце и шале чине игру у почетку прилично забавном. Контроле нису баш глатке или брзе, што је стварно срање када морате да направите толико окрета током стазе. Највећи проблем је систем грудног коша. Оно што би требало да допринесе дуговечности игри су надоградње и опрема, али сви су закључани или иза паивалл-а или 4-сатног тајмера. Стварно треба да промените како да зарадите опрему како бисте спречили да људи изгоре.
Везе за гледање огласа више не раде.
Ова игра има одличне визуелне ефекте, високу вредност понављања и генерално сјајну привлачност. Не сметају ми ни сви огласи и време чекања. Мој проблем је што је за игру потребна интернет конекција. Ту сам изгубљен и нећу потрошити ни новчића. Као неко ко много путује, уживао бих да ово играм током лета.
То је у реду игра, са звучним снимцима незаинтересованог Итана Клајна и те његове жене. Најгори део тога су дозволе које тражи и прикупљање података које жели да прода другим компанијама. Такође покушава да задржи преостале датотеке на вашем телефону, што бих прескочио
Одлична игра, веома досадна и понављајућа... Не могу ни да гледам рекламе!!!
Забавно је и уживам да га играм, што значи да је добро да га играте да бисте разумели шта говорим
Забавна игра, одлична музика, пуна класичних Х3 успомена. Добар посао момци

H3H3: Ball Rider આર્કેડ lzrl
Лепа једноставна игра. Шарена графика. Фрустрирајуће бити на мрежи када само одржавате резултат и нивелисање. Изузетно фрустрирајуће. Стално прекида моју интернет везу, губим напредак када се то догоди кад год завршим сесију као што је прикупљање сандука.
Чим сам достигао ниво 7, све што ради је заостајање и замрзавање. Симпли Унплаиабле
То је генерално добра игра, али веома заостаје.
Рип Х3Х3. Крај ИоуТубе ере која се срушила са граничном грабежљивом мобилном игром, којој би се они ругали и критиковали. Шта се десило брате?
имам проблема са везом са сервером
Покушао сам да се повежем са игром 4 или 5 пута. Добијам дуге екране за учитавање, а онда на крају грешка сервера је истекла.
Забавно, али број кадрова треба да се побољша и постоји ова ствар где ће мој прст бити на дугмету за прскање, али ниоткуда ће једноставно престати да прска и то ће ми уништити трчање. Или повећајте дугме или имајте функцију преклапања где га једном притиснете и оно наставља да прска док га поново не притиснете. Такође, желим да користим огласе да убрзам откључавање груди, али огласи неће радити ни на једној опцији огласа у игри. Кликнем и ништа се не дешава.
Не ради, али је добра уметност
Захтева интернет конекцију, што је срање, јер једини пут када играм ову игру је у аутобусу
Врло добар. Добро развијена игра! Уреди: оценим га са 1 звездицом јер сам схватио да су неки дизајни курсева направљени тако да сте приморани да не успете. Ове глупе зелене „лигње“ прате вас на деловима стазе у пределима где су неизбежни. Тако глуп. НЕМА НАЧИНА да их вешто избегнете! Такође, један од мојих свакодневних изазова био је „Гледајте 2 рекламе“. Колико плитко можете бити?
Ова рецензија се заправо не тиче саме игре. Реч је о х3 продукцијама... Волим вас момци (Итан и Хила) толико дуго... много година, и још увек волим. Тако сам разочаран и тужан због тебе. Заиста јесам.. Када сам добио то обавештење о новом видео снимку из х3х3 продукције, срце ми је скоро прескочило, БИО сам ТАКО УЗБУЂЕН! Онда сам почео да гледам. После отприлике 30 секунди, ја сам као, "чекај.. па где је садржај? Где су смешне глупости и гафови?" Схватио сам да само гледам рекламу. Али хеј, хе, то је из х3 па као да мора бити добро, зар не? Наставићу да гледам. Чуо сам Итанов глас, али није био његов, осећао сам да ме срце заболи због сценаристичког тона начина на који је говорио о промовисању производа. Осећао сам се као да не могу да верујем у оно што говори, као да слушам продавца аутомобила, претпостављам, тако ми је ионако било. Након што месецима нисте објављивали ниједан прави видео, ово је била ствар коју сте дали нама, вашим фановима. Оглас, који промовише игру, која чак и није тако добра! Играо сам је и ЖЕЛЕО сам да буде добра, чак и након што сам био разочаран видео снимком који сте поставили, добро сам даћу игрици, волим х3х3, игра би барем требало да буде кул. Уђем у игру, почнем да играм и схватим да је прилично испод паритета... Микро трансакције, откључавања сандука на време, то је као шта дођавола Итане?? Хајде! Ово су ствари које бисте исмевали!! Промовисање вашег производа путем рекламног видеа на вашем каналу је довољно лоше, али онда сама стварна игра ме само тера да пожелим да се бацим са моста. Игра је срање, то је као игра за малу децу. Уметност је супер кул, признајем, али то је једино што ми се свидело у њој. Сад сам тако тужан. Тако дубоко схрван начином на који се мој тата Итан понашао. Био сам ту за свако ново издање видеа, од класичног Вапе Натион видеа до Брадбури (па како се пише име) мемова, до депресивних видео записа о кувању, чак и првих неколико подцаста као што су Всауце и иДубббз. Желим свог тату назад

Не могу ни да је пустим, увек пише: НИЈЕ У могућности да се повежем ПРОБАЈТЕ ПОНОВО
Није забавно.
H3H3: Ball Rider Arcade yfwc
Стварно забавно. Једноставан и лак за учење. Без огласа бесплатна верзија. Било би боље платити у потпуности.
папа благослови
Купио сам ексклузивну одећу за Ноћ вештица и нестала је из моје колекције. Неприхватљиво.
Не дозвољава ми да се зовем геј
Забавна игра са много х3 инспирисаних референци које обожаваоци могу да цене.
Инсталирао сам ову јеврејску игру па сам играо мало па је деинсталирао лол. Немојте се увредити.
H3H3: Ball Rider Arcade mrc
H3H3: Ball Rider อาร์เคด yidg
Хеј момци, игра се стварно допада, али с обзиром на то колико је игра каснила, не могу је препоручити. Такође направите порт за рачунар и већ га ставите на стеам. Ова игра је намењена контролору. Осим тога, проклето је забавно и звучни запис је заиста добар. Само поправи кашњење молим.
увек принудно зауставите игру и вратите се на почетни екран, када учитавање игре дође на 80%, решите мој проблем. Користим 1ГБ рам уређај. извини због мог лошег енглеског 😥
Проклети Ворлд оф Танкс ради боље од овога
схт
Сјајан посао, само тако настави
Геније, волим климање ка каналу. Ова игра ме је спасила на послу, тата благословио.
Прелепо је урађено у. Увек спремни за још мало ВапеНатион-а... Идеја и премиса игре изгледају као да могу да изазову зависност, и не МОРАТЕ да платите да бисте добили цоол ствари, само то чини брже... Што волим да не морам потрошити тесто...😊
Match Tile 3D - Triple Puzzle Mõistatusmängud mmfz
Добра игра, треба боље контроле
Некада ми се свиђала ова игра, али сада не могу ни да је играм јер стално пише 'немогуће да се повежем са сервером'
Забавно је велики тата благослови
Делује као одлична игрица, али не могу ни да је играм, избрисао сам гомилу ствари са свог телефона, али све што се учитава до 100% затим црни екран, где је тата благословио и вапе наисх, само желим да моја капица брате фупа лорд благослови ме са његовом фупом, али све је то црни екран, нажалост даћу 2 звездице
Волим да видим овакве ствари од забављача на којима сам одрастао 💛
Досадан......